Begeleiding jongvolwassenen

Bent u op zoek naar persoonlijke begeleiding voor uw zoon of dochter? Als uw kind vastloopt in studie, werk of überhaupt de draad niet op weet te pakken, bieden we graag de ondersteuning die nodig is.

Begeleiding van jongvolwassenen is een vak dat we bij Percuris College verstaan en met zorg uitoefenen. We werken als professionals samen om vastgelopen jongvolwassenen weer op weg te helpen. Onze insteek is pragmatisch en werpt vaak binnen afzienbare tijd zijn vruchten af.

Leg uw situatie voor aan een professional.
Neem contact op

Jongeren motiveren en activeren

Sommige jongvolwassenen hebben het gevoel de aansluiting op de maatschappij te verliezen, anderen zijn doel en ritme kwijt. Wat er ook ten grondslag ligt aan de status quo, onze begeleiders zorgen ervoor dat uw zoon of dochter de focus weer richt op mogelijkheden en weer verder kan gaan met zijn of haar ontwikkeling.

Bij Percuris College gaan we samen aan de slag, met als resultaat dat uw zoon of dochter opnieuw gemotiveerd en geactiveerd wordt. We doen dit op zo’n manier dat onze begeleiding jongvolwassenen niet afhankelijk maakt van ons, maar leert om zelfstandig en gezond te functioneren.

Begeleiding op maat

In onze begeleiding van jongvolwassenen gaan we op een verfrissende manier te werk. We werken met de betreffende persoon aan eigenwaarde en discipline, meestal zowel mentaal als fysiek. We werken aan het ontwikkelen van een sterk verantwoordelijkheidsgevoel; vaak een kwestie van bewustwording.

Voor elke deelnemer maakt Percuris College een persoonlijk begeleidingsplan. In dit plan staan de aanpak, het tijdspad en de te behalen doelen duidelijk omschreven. Meer over de aanpak van begeleiding jongvolwassenen

Nieuw perspectief

Bent u benieuwd of Percuris College de oplossing is voor uw jongere? Daar komen we vaak snel achter tijdens een intakegesprek. Als het nodig is voeren we meerdere gesprekken vooraf en ook hebben we een test die de deelnemer vooraf aflegt, om onze begeleiding goed aan te laten sluiten op de persoon.

Het is onze missie om nieuw perspectief en nieuwe energie te bieden. Heeft uw jongvolwassen kind dit nodig? Neem dan contact op.