Boksschool Sedney werkt met Percuris College kandidaten

Sinds 1 november 2015 werkt Boksschool Sedney uit Zeist samen met Percuris aan de Percuris College trajecten. De aloude bokstrainingen en methodieken zijn een vast onderdeel van de Percuris College trajecten. Samen met initiatiefnemer Wijnand Groen van Percuris hebben zij samen een programma geschreven voor jongeren die moeite hebben zelfstandig uit hun vastgelopen situatie te komen.

Door een zeer effectief programma zal de deelnemer geconfronteerd worden met zichzelf, zijn/haar situatie en gewoontes. Datzelfde programma gaat vervolgens een stapje verder door een aantal basiseigenschappen (discipline, lichamelijke en geestelijke conditie, verantwoordelijkheden in een team, etc.) te doorlopen waardoor de deelnemer weer positief open komt te staan. Hiervoor gebruiken wij de aloude back to basic trainingsmethodes van de bokssport.

Samen met Eugène Sedney hebben wij een programma ontwikkeld waarin wij de basisinstelling van kandidaten kunnen beïnvloeden. Volledigheidshalve geven wij aan dat tijdens het boksprogramma fysiek contact met tegenstanders wordt voorkomen

blog-img-01 blog-img-02

Over Eugène
Eugène Sedney is geboren op 20 oktober 1965, is getrouwd en heeft twee kinderen; Damian (2001) en (2003).Eugène startte zijn bokscarrière in 1979 bij de Zeister Boks Vereniging Fred Avezaat. In 1993 werd zijn doorzettingsvermogen en harde trainen beloond met het behalen van de titel Nederlands Kampioen halfzwaar gewicht.

Hiermee sloot Eugène zijn periode als wedstrijdbokser af. Vanwege zijn grote liefde voor de bokssport én om zijn kennis door te geven behaalde Eugène zijn bokstrainersdiploma. Tot juni 2008 was Eugène als trainer te vinden bij Boxing Jan Brouwer in Utrecht. Hoewel de lessen altijd vol zaten, besloot Jan Brouwer er in juni 2008 mee te stoppen.

Op 1 september 2008 opende Boksschool Sedney zijn deuren. Hier verzorgt Eugène Sedney als rijks erkend bondstrainer diverse boks- én conditietrainingen op beperkte tijden. In april 2013 opende Boksschool Sedney opnieuw zijn deuren in een gloednieuwe locatie aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 48 te Zeist met een fulltime aanbod.

Ga terug naar Nieuws