Cursus zelfvertrouwen

Kan uw jongere wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Laat uw kind persoonlijk begeleiden door een professional, die uw zoon of dochter op een andere manier naar zichzelf leert kijken.

Een gezond gevoel van eigenwaarde is heel belangrijk voor het welbevinden van ieder kind. Het bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw zoon of dochter de wereld beleeft en wat hij of zij aandurft en onderneemt. Wat Percuris College biedt is meer dan een cursus zelfvertrouwen.

Een compleet traject waarin zelfvertrouwen groeit?
Neem contact op

Eigenwaarde jongere verhogen

Jongvolwassenen kunnen nog erg worstelen met hun zelfbeeld. Het is moeilijk om hier als ouder van buitenaf iets aan te veranderen: denkprocessen en gewoontes moeten aangepast worden. De persoon in kwestie moet zelf aan de slag, maar heeft daarbij soms een stimulans nodig. Die stimulans biedt Percuris College.

“Denkprocessen en gewoontes moeten aangepast worden.”

Met onze aanpak verhogen we de eigenwaarde van jongeren in de leeftijd van ca. 20 tot 30 en leren we hen wat het betekent om verantwoordelijkheid te nemen. Een gedegen cursus zelfvertrouwen, zou je het kunnen noemen. De professionals van Percuris College bieden vanuit hun kennis, uitgebreide ervaring en hun hands on aanpak op een verantwoorde manier psychologische en praktische begeleiding.

Zelfvertrouwen in de praktijk

Bij Percuris College bieden we geen standaard cursus zelfvertrouwen in een grote groep. We werken met een persoonlijk begeleidingsplan. In de praktijk vindt de deelnemer vaak binnen zes maanden zijn of haar eigenwaarde en doorzettingsvermogen terug.

Met professionals werkt uw kind aan:

  • Ritme en structuur
  • Perspectief
  • Nieuwe kansen
  • Eigenwaarde
  • Doorzettingsvermogen
  • Zelfontwikkeling

Bekijk enkele persoonlijke voorbeelden

Voor wie is Percuris College?

Bij Percuris College kan elke HBO’er of universitair student tussen de ca. 20 en 30 jaar terecht die worstelt met zelfvertrouwen. Vaak heeft dit een sterke weerslag op studie en/of werk. Wij helpen uw zoon of dochter de draad weer op te pakken.

Meer dan een cursus zelfvertrouwen: het resultaat is een kind dat goed in zijn/haar vel zit en onbezorgde ouders. Een first class, particulier traject als boost voor nieuwe energie en eigenwaarde.

Heeft uw kind nieuwe energie en eigenwaarde nodig?