Scriptiehulp

Loopt uw zoon of dochter vast tijdens het afstuderen en zoekt u scriptiehulp voor hem of haar? Schakel dan Percuris College in. We nemen uw kind het werk niet uit handen, maar gaan samen werken aan nieuwe motivatie, daadkracht en discipline.

Scriptiehulp betekent voor ons meer dan alleen het afronden van de scriptie. We kijken naar de persoon als geheel. Onze coaches helpen uw kind in met het succesvol afronden van de studie, maar we gaan verder dan dat. Samen werken we aan overzicht en daadkracht. Het resultaat? Vernieuwd zelfvertrouwen en terugkeer van motivatie.

Persoonlijke aanpak scriptiehulp

Percuris College is een particulier carrièretraject: ervaren coaches bieden uw zoon of dochter persoonlijke hulp op alle terreinen waar dat nodig is.  We onderscheiden ons van reguliere scriptiehulp door deze totaalaanpak. Een halfjaartraject bevat naast praktische hulp altijd ook een psychologisch element en een fysieke uitdaging.

In een intensief en vruchtbaar half jaar leert uw kind:

  • Ritme en structuur aanbrengen
  • Doorzettingsvermogen bij tegenslag
  • Eigenwaarde en zelfvertrouwen
  • Discipline

Onze begeleiding

De coaches van Percuris College begeleidden al tientallen jongeren met succesvol resultaat, van scriptiehulp tot bij het vinden van een passende baan. Wij confronteren waar nodig en houden de spiegel voor. De onconventionele aanpak en sterke persoonlijkheid van onze coaches is daarin kenmerkend.

Intake scriptiehulp

Is Percuris College de oplossing voor uw zoon of dochter? U komt erachter in een intakegesprek. We brengen samen de problemen in kaart en bespreken de mogelijkheden. Aan de hand van het intake gesprek sturen wij u een persoonlijke offerte.