De dagen gevuld met tv kijken

Iris (25 jaar) heeft haar opleiding nagenoeg afgerond. Zij weet echter nog niet wat ze in de toekomst wil gaan doen. Ze woont bij haar vriend, die 36  uur per week werkt. Iris vult haar dagen met tv kijken. Langzamerhand raakt ze in een isolement en tegelijkertijd brokkelt haar zelfvertrouwen af.

De ouders van Iris maken zich zorgen over hun dochter en na overleg melden zij haar aan voor een carrièretraject bij Percuris College.

Zelfvertrouwen teruggevonden

Na de intakegesprekken start Iris met fysieke trainingen (boksen) om lichamelijk sterk te worden. Daarmee krijgt ook het zelfvertrouwen meteen een boost. In korte tijd wordt er door Percuris College werk voor haar geregeld en intussen wordt zij ondersteund door de psycholoog, die haar onder meer via de MBTI-methode weer richting geeft en die helpt te behouden. Uit testen van Percuris College en uit de praktijk van het werk blijkt dat Iris zeer goed is in organiseren en in het aan de man brengen van producten. Iris start met een HBO-opleiding Marketing van beperkte duur. Al snel is zij weer vol zelfvertrouwen. Zij weet nu wat ze met haar toekomst wil doen.

Ook weer zicht op de toekomst krijgen? Neem nu contact op.